Podstavki za torte

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Kartonasti podstavek za torto (srebrn) - 33 cm, debelina 1,3 cm
  Kartonasti okrogli podstavek za torto. Podstavki so najmočnejši v svoji kategoriji, zaradi česar so idealni za prenašanje tort, nadstropne torte... Mere: premer 33 cm, debelina 1,3 cm. Barva: srebrna Podstavek je na vrhu in ob straneh prekrit s srebrno, reliefno folijo. Na spodnji strani je ..
  Brez DDV: 3.20€ 3.20€
 • Kartonasti podstavek za torto (zlat) - 33 cm, debelina 1,3 cm
  Kartonasti okrogli podstavek za torto. Podstavki so najmočnejši v svoji kategoriji, zaradi česar so idealni za prenašanje tort, nadstropne torte... Mere: premer 33 cm, debelina 1,3 cm Barva: zlata Podstavek je na vrhu in ob straneh prekrit z zlato, reliefno folijo. Na spodnji strani je  bel ..
  Brez DDV: 3.20€ 3.20€
 • Kartonasti podstavek za torto - 25 cm, debelina 1,3 cm
  Kartonasti okrogli podstavek za torto. Podstavki so najmočnejši v svoji kategoriji, zaradi česar so idealni za prenašanje tort, nadstropne torte... Mere: premer 25 cm, debelina 1,3 cm. Barva: srebrna Podstavek je na vrhu in ob straneh prekrit s srebrno, reliefno folijo. Na spodnji strani je ..
  Brez DDV: 2.50€ 2.50€
 • Kartonasti podstavek za torto - 25 cm, debelina 1,3 cm
  Kartonasti okrogli podstavek za torto. Podstavki so najmočnejši v svoji kategoriji, zaradi česar so idealni za prenašanje tort, nadstropne torte... Mere: premer 25 cm, debelina 1,3 cm Barva: zlata Podstavek je na vrhu in ob straneh prekrit z zlato, reliefno folijo. Na spodnji strani je  bel ..
  Brez DDV: 2.50€ 2.50€
 • Kartonasti podstavek za torto - 30 cm, debelina 4 mm
  Kartonasti okrogli podstavek za torto. Podstavki imajo močan center, zaradi česar so idealni za prenašanje tort. Mere: premer 30 cm, debelina 4 mm Barva: srebrna Podstavek je na vrhu in ob straneh prekrit s srebrno, reliefno folijo. Na spodnji strani je  bel papir. Podstavki so primerni za ..
  Brez DDV: 2.50€ 2.50€
 • Kartonasti podstavek za torto - 33 cm, debelina 4 mm
  Kartonasti okrogli podstavek za torto. Podstavki imajo močan center, zaradi česar so idealni za prenašanje tort. Mere: premer 33 cm, debelina 4 mm Barva: srebrna Podstavek je na vrhu in ob straneh prekrit s srebrno, reliefno folijo. Na spodnji strani je  bel papir. Podstavki so primerni za ..
  Brez DDV: 2.70€ 2.70€